Jakkulassa lasten vapaa-aika koostuu kaikenlaisesta yhdessä tekemisestä. Pihapiirissä ja lähiympäristössä on monipuoliset ulkoilu -, retkeily- sekä liikuntamahdollisuudet.Yhdessä tekemällä pyrimme kehittämään sosiaalisia taitoja, ottamaan huomioon kanssaihmiset ja olemaan hyvässä vuorovaikutuksessa toisten kanssa.

Vieremällä ja Iisalmessa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja pyrimme löytämään niistä jokaiselle omien vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan mielekästä tekemistä. Suosittuja harrasteita ovat olleet mm. frisbeegolf, keilaus, uinti, jääkiekko, sähly sekä kuntosaliharjoittelu.

Viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina teemme kylpylä- , laskettelu- , vaellus- tai huvipuistoreissuja. Kohteet valitsemme yhdessä lasten kanssa kunkin ikä- ja kehitystaso huomioiden.

Nuorisolla on mahdollista käydä vapaa-aikanaan ostos- ja elokuvareissuilla joko itsenäisesti tai aikuisen valvonnassa. Haluamme myös tukea lasten kaverisuhteita kannustamalla kaverivierailuihin puolin ja toisin.

Hevostoiminta kuuluu tärkeänä osana Jakkulan vapaa-aikaan. Tallitoimintaan osallistuvat kaikki ja osalle ratsastuksesta ja muusta hevosen käsittelystä muotoutuu mieleinen harrastus, jota on mahdollista harjoitella useamman kerran viikossa asiantuntevassa ohjauksessa.

Jakkulassa vapaa-ajan toiminnan tavoitteena on yhdessä olemisen ja tekemisen riemu sekä uusien elämysten ja kokemusten saavuttaminen.

   
© 2021 - Jakkula Oy
maillots foot maillots foot pas cher